Rijles
Normaal gesproken duurt een les bij ons 75 minuten. Echter in overleg met de leerling kunnen de wensen ten aanzien van de duur van de rijles aangepast worden. Zo kan het zijn dat een les korter of juist langer duurt.
 
2 To Drive
Vanaf 17 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar kun je ook bij ons rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen.

Het kan dus zijn dat je dan al vòòr je 18e verjaardag je rijbewijs haalt. Je mag dan autorijden, maar tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor is een begeleiderspas nodig. Deze kun je aanvragen bij 2toDrive. Voor meer informatie raadpleeg de website van 2toDrive.
 
Tussentijds Toets
Een tussentijdse toets is geschikt voor leerlingen die willen wennen aan de examensituatie, tips willen van een CBR-examinator of vrijstellingen willen verdienen voor het “echte” rijexamen. Wij laten het echter geheel aan de leerling over of je kiest voor een tussentijdse toets, of niet.
 
Rijexamen
Indien je rijvaardigheid voldoende is en je in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat, kan het rijexamen in overleg met instructeur worden aangevraagd.Tijdens het rijexamen krijg je alle gelegenheid om te laten zien wat je kunt. Ook moet je twee bijzondere verrichtingen uitvoeren. 
 
Helemaal foutloos hoeft het rijexamen niet te gaan, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer en of je de situatie meester bent. De examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Een rijexamen kost bij ons €250,- (inclusief voorrijden).